Főoldal
Cégünk ismertetője
Szolgáltatás
Amit nyújtani tudunk
Referencia
Amire büszkék vagyunk
  Kapcsolat
Keressen minket bátran

 
 
 

Köszöntjük az AIDA Hungary Kft. honlapján!


Társaságunk azzal a céllal jött létre, hogy szolgáltatásaival a magyar gazdaság szereplőit segítse, illetve a fejlesztésekben együttműködve az Eu-s és hazai források minél jobb kihasználásának lehetőségét megteremtse.

Innováció és Dinamizmus
Szakértőink nemcsak a kész ötletek megvalósításában nyújtanak segítséget, konkrét elképzelés hiányában is megtalálják az Ön, illetve vállalkozása számára a legmegfelelőbb megoldást, a legversenyképesebb alternatívát.

Pontosság és Precizitás
Szolgáltatáspolitikánkban a megbízhatóság, pontosság és precizitás – az ügyfél igényeinek minél magasabb színvonalon történő kielégítése - elsődleges szempont. Megbízásainkat a vállalt határidőre, a legmagasabb szakmai színvonalon teljesítjük.

Szakértelem és Tapasztalat
Releváns szakmai ismeretekkel és több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakértőink kreatív, építő ötletekkel szolgálnak a teljes együttműködés során.

Sikeresség
A sikeresség egyrészt ügyfeleink elégedettsége, másrész a pályázati forrásszerzéssel kapcsolatos munkáink arányában mérhető. Szolgáltatási tevékenységünk hatékonyságát a pozitív visszajelzések, a visszatérő ügyfélkör és az elnyert támogatások aránya támasztja alá.
Sikereinkben az évek alatt kialakított széleskörű partnerség és kapcsolati tőke is jelentős szerepet játszik.

Ár-érték arány
Tekintve, hogy nincs két egyforma ügyfél és nincs két egyforma megbízás szolgáltatásainkra egyedi árat határozunk meg, igazítva azt az ügyfél igényeihez, elvárásaihoz, lehetőségeihez és elképzeléseihez. Célunk az elégedett ügyfél!

  
 

Elérhetőség:

info@aidahungary.com

 
 

2012 AIDA Hungary Kft. © Minden jog fenntartva.

Adatkezelési tájékoztató