Látogatóink

Idojárás

 

 
Elérhetőségek

..............................

Cím: 9726 Velem Rákóczi F. út 34.

Tel: 94/360-990
20/355-1997

E-mail:
anita.remenyi@gmail.com

...........................

 

Facebook

 

Velem, ez a kis kőszeg-hegyaljai falu már első látásra elvarázsolja az idelátogatót.

Üzletünket 2004-ben hívtuk életre, hogy teremtsünk Velemben egy családias zugot kellemes kikapcsolódáshoz ízletes ételekkel, finom italokkal.

 

Ételeinket hagyományos házi készítésű „disznóságokból”, nagy gonddal és szeretettel készítjük. Kerüljük a mesterséges vagy félkész alapanyagokat. Kóstolja meg nálunk, a már-már ritkaságnak tekinthető házilag készült disznósajtot, sonkát, szalonnát, tepertőt, sültkolbászt, vagy a zsíros kenyeret természetesen lilahagymával!

 

A kiváló ízekhez nélkülözhetetlenek a hazai borvidékek finom borai is.

Emeletünk tökéletesen alkalmas (25-30 fő részére) családi, baráti összejövetelek, vagy céges rendezvények lebonyolítására.

 

Tavasztól őszig virágokkal, dús növényzettel körülvett kerthelyiségünkben jéghideg csapolt sörrel és széles választékú üveges sörökkel, különleges üdítőitalokkal, forró csokoládéval, frappé-val, fagylalttal várjuk Önöket.

 

Üzletünk a mai elvárásoknak és előírásoknak megfelelően akadálymentes.

 

Működésünket a folyamatos bővülés és megújulás jellemzi. A széles étel- és italválasztékon felül mobiltelefon feltöltésére és lottó feladásra online terminál áll rendelkezésre.

 

Nézzen be hozzánk akkor is, ha a világhálóhoz szeretne csatlakozni. Egy finom kávé vagy csésze tea mellett, lebonyolíthatja levelezését, vagy csak egyszerűen szörfözhet a NET-en ingyenes wi-fi szolgáltatásunkkal.

 

Családunk szeretettel várja Önt!